Före- och efterbild

FRANSAR

Före- och efterbild


 

Läs hela inlägget »

Tjurruset Helsingborg

Nu har Lifestyle 4 Winners antagit utmaningen att springa tjurruset andra helgen i november.
En nyhet för i år är att man kan prova 5 km distans, vilket vi gott och väl ska testa.

Patricias tips inför tjurruset:
1 Ha på dig kläder som du inte är rädd om. Detta är ett lerigt och blött lopp.
2 Ta med dig ombyte och handduk. Det går inte att undvika leran. Det brukar finnas temporära dushar på plats. Det är skönt att ta på sig varma kläder efteråt då man kan bli lite kall.
3 Ha roligt! Ni alla är vinnare som har kommit dit! Våga chansa, hoppa i första leriga pölen. Var snäll mot medtävlande, vi alla är där för att ha kul!

Har man ett par trailerskor hemma, ta dem. Det är lättare att halka med vanliga jogging skor.
Vi hoppas att få träffa många deltagare på plats!

Läs hela inlägget »

Ny adress

Nu flyttar vi!

Sommaren drar igång med stora steg och det innebär att L4W Studion flyttar in till ny lokal på Hantverkaregatan i Ängelholm. Portarna öppnas i mitten på juni, exakt datum för öppning visas inom kort. 

 

Läs hela inlägget »

Try it!
På morgonen pressade vi ner apelsiner och jordgubbar och det blev en smaskig sunrise juice. Inget går till spillo utan vi tar det som finns kvar i kylen och som går att bruka till att få fram den goda och nyttiga juicen.  Säger bara - delicious! 

Varför dricker jag juice på morgonen? 
Jo, ett glas juice ger mig grundläggande behov av vitaminboost. Jag känner mig piggare och fylld med extra energi!

Exempelvis (överkurs) 
Apelsiner är en rik källa på vitamin C-  hjälper kroppen att bilda vårt kollagen, ben och röda blodceller.  Kraftfull antioxidant - Apelsiner består av vitamin C, flavonoider och betakaroten, vilka tillsammans fungerar som en kraftfull antioxidant som hjälper till att rensa våran kropp och hindra hjärt- och kärlsjukdomar etc. Vårdar din hud, Förbättrar matsmältningssystemet och mycket mer..
  


 

Läs hela inlägget »

Black Diamond

Servade min cykel idag,  oljade in kedjan och pumpade extra luft i däcken så nu går den snabbt och rakt. Känns riktigt bra! Självklart cyklade vi en runda in till trädgårdsbutiken vid gården.  Vilken super dag!

Läs hela inlägget »

Power Juice

1Maj bjuder på en tidig morgon.

Hur gott är det inte att kunna göra sin egna juicer av färska frukter eller grönsaker?  Imorse pressade vi ner ca 2 kg morötter och 1 kg äpplen, det blev en klick av färg och smakade fantastiskt gott. Nu känner jag mig pigg och glad med fulltankad energi fram till lunch.

Power juice ökar vår energinivå, bygger imunförsvaret med extra "väggar" som skyddar oss  mot förkylning och influensa. Och inte minst ger vår underbara kropp ett tillskott av goa vitaminer och mineraler. Man kan se det som ett komplement istället för kosttillskott. Det tar bara några extra minuter att tillaga, det har vi tid med. 
 

Må väl alla vinnare!

Läs hela inlägget »

ÄNGLAMILEN 

ÄNGLAMILEN 
"Löpartreden håller i sig och nu när våren är här ser jag allt fler ta på sig löparskorna"

Då har man anmält sig till ett nytt (för min del) statdslopp i Ängelholm.
Fakta: Änglamilen är ett löparevenemang som börjar och slutar i Hembygdsparken. Totalt 10 km, bjuder på backig och platt spring-yta,  34 gången som eventet anordnas.

Det är alltid lika roligt och spännande inför varje lopp. Det är en generös distans där man hinner både ha kul och prestera - utmana sina styrkor och färdigheter.
Perfekt för nybörjare och avancerade löpare.

Vidare race-report kommer att publiceras här på bloggen. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: nyheter