Kommande lopp och event

För många kan värmen bli ett hinder när man vill träna ordentligt. Man kanske är lite känsligare mot värme då kan det bli riktigt jobbigt att träna..

Här kommer fyra enkla träningstips under värmeböljan :

1. Kom upp tidigare och träna.
2. Svalka dig med vatten, bra att ha en keps på sig.   
3. Jogga när det regnar. Vill man köra hårt kan det vara härligt att få hjälp med svalkan från naturens krafter.
4. Ta alltid med dig vatten!  Det kan vara bra att kunna hälla svalkande vatten över huvudet när du blir riktigt varm.L4W

Läs hela inlägget »

Hur länge håller en fransförlängning?

Ögonfransförlängning varar längre än man tror. Med rätt omhändertagande kan en fransförlängning hålla upp till en månad. Det rekommenderas att man kommer på återbesök varje 2-3 veckor för en påfyllning, för att det ska se snyggt och vårdat ut. 
Var noga med att inte få vatten på dina fransar första 24 h efter behandling och använd inte oljebaserade produkter nära ögonen.

Hur tar man bort sin fransförlängning?

Det skonsammaste sätt för fransarna är att boka en tid och få professionell hjälp av sin fransstylist. Detta går snabbt och är  enkelt för stylisten att få bort förlangningen. Utan någon smärta. 

Alternativt låta fransarna falla bort naturligt, (Det är en långsammare process).

Läs hela inlägget »

Varje fransförlängning är kundanpassad.  Vi går igenom vilken typ av look man vill ha. 

Först kan man önska längden på fransarna. Det finns längder från 6 mm till 15 mm. (Exempelvis  kan man önska en mer naturlig eller intensiv look).

Detta hjälper vi till med på plats :).  

Läs hela inlägget »

Är ögonfransförlängning smärtsamt?

Man arbetar med 2 pincetter nära ögonen, men man bör inte känna något obehag eller irritation under processen.

Dina ögon är stängda under hela behandlingen.

Läs hela inlägget »

Ny adress

Nu flyttar vi!

Sommaren drar igång med stora steg och det innebär att L4W Studion flyttar in till ny lokal på Hantverkaregatan i Ängelholm. Portarna öppnas i mitten på juni, exakt datum för öppning visas inom kort. 

 

Läs hela inlägget »

Föreställ er mina 40 min av egentid. Solen skiner, jag har lätta joggingkläder på, bra musik i öronen. Energin är på topp just nu! Och framförallt har jag funnit en bra löprunda. 

Jag har hittat en perfekt balans i min löpning som gör att jag springer för att få hålla igång konditionen och för att det är roligt! Det man egentligen behöver är rätt inställning och ett par bra joggingskor.

Let's do this! Ut och röra på sig! 

Läs hela inlägget »

5 K done!  Ja, då är vi igång!! Startskottet för Vårruset gick kl 18.30  i Helsingborg  och det blev en fin slotts runda.
Alla var laddade med positiv energi och det var så himla härlig att se alla dessa kvinnors glädje och pepp inför löpturen. Woho! Nu har vi gjort det tjejer!

 

Läs hela inlägget »

Solen lyser så lockande och jag  vill gå ut och njuta av den nu! :)
Förkylningstiden är som gott som  slut och jag är uppe med tuppen! 
Tänk positivt, behandla andra som du själv vill bli behandlad. Fyll skåpet med bra energi! Börja med en god gärning varje dag.
Vill man uppnå ett mål eller leva sitt drömliv, verkligen, innerligt. Släpp allt som tynger dig. Alla kan bli vinnare och det krävs lite jobb!

Läs hela inlägget »

På baksidan av ett mjö​​​​​​​lkpaket.  

Mjölk och lopp! I Norge uppmuntras barnen från tidig ålder att aktivera sig.  Nu tänker vi sporthälsa! Fantastiskt att se och läsa om att stora aktörer ger barnen möjlighet att prova på att jogga med organiserade lopp runt om i landet. 
 - Både sunt och bra for dess utvecklingsstadium. 

Läs hela inlägget »

Try it!
På morgonen pressade vi ner apelsiner och jordgubbar och det blev en smaskig sunrise juice. Inget går till spillo utan vi tar det som finns kvar i kylen och som går att bruka till att få fram den goda och nyttiga juicen.  Säger bara - delicious! 

Varför dricker jag juice på morgonen? 
Jo, ett glas juice ger mig grundläggande behov av vitaminboost. Jag känner mig piggare och fylld med extra energi!

Exempelvis (överkurs) 
Apelsiner är en rik källa på vitamin C-  hjälper kroppen att bilda vårt kollagen, ben och röda blodceller.  Kraftfull antioxidant - Apelsiner består av vitamin C, flavonoider och betakaroten, vilka tillsammans fungerar som en kraftfull antioxidant som hjälper till att rensa våran kropp och hindra hjärt- och kärlsjukdomar etc. Vårdar din hud, Förbättrar matsmältningssystemet och mycket mer..
  


 

Läs hela inlägget »